Skip to content

Museoliitto

30.4.2013

Museoviikolla yhdessä museoon!

Museoviikkoa vietetään 13.-19.5.2013 teemalla Yhdessä museoon. Museoviikolle on ilmoittautunut 65 museota, jotka juhlistavat viikkoa näyttelyin, työpajoin, performanssein, teatteri- ja musiikkiesityksin sekä erityisopastuksin.

Kansainvälinen museopäivä on lauantaina 18.5. Silloin useaan museoon on vapaa pääsy. Samana päivänä vietetään myös museoiden yö -tapahtumaa, jolloin museot ovat avoinna tavallista pidempään.

Museoviikon tapahtumia voi selata osoitteessa http://www.museoviikko.fi. Ohjelma on selattavissa maakunnittain, päiväkohtaisesti tai tutustumalla yksittäisten museoiden tarjontaan.

Verkkosivujen lisäksi Museoviikko kuuluu tänä vuonna myös radiaalloilla. Museoliitto on tuottanut yhdessä neljän jäsenmuseon kanssa 30 sekunnin mittaisia radiomainoksia, joita esitetään Nelonen median Radio Rock-, Groove FM-, Helsinki Radio- ja Metro FM- kanavilla viikoilla 19 ja 20. Mainoksissa on mukana EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Merikeskus Vellamo, Suomen kansallismuseo ja Tuusulan museot.

Museoviikon tietoja on mahdollista täydentää ja päivittää tapahtuman alkuun saakka osoitteessa: www.museot.fi/nayttelykalenteri/login

Lisätietoja: projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassalo, eeva-liisa.taivassalo(a)museoliitto.fi
, p. 0444 300 703

Voisit olla myös kiinnostunut näistä