Skip to content

Museoliitto

12.1.2022

Muutoksia Museoliiton henkilökunnassa

Museoliitossa on aloittanut viime aikoina useita uusia työntekijöitä. Lisäksi kaksi pitkäaikaista työntekijää on jäämässä eläkkeelle. 

Museoliitto-konsernin toimitusjohtajana on aloittanut 1.1.2022 Petra Havu. Hän siirtyi Museoliiton toimitusjohtajaksi opetus- ja kulttuuriministeriöstä kulttuuriasiainneuvoksen tehtävästä. 

Viestintä ja edunvalvonta 

Projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassalo on siirtynyt eläkkeelle 1.1.2022 alkaen. Viestintäsuunnittelija Jenna Honkanen on siirtynyt uuteen työpaikkaan ja viestintäsuunnittelijana jatkaa Kirsti Ruissalo, joka on työskennellyt aiemmin Museoliitossa koulutus- ja kehittämisasiantuntijana.

Hallinto- ja tukipalvelut 

Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen jää vuosilomalle 22.1.2022, jonka jälkeen hän jää eläkkeelle 28.2.2022 alkaen. Museoliiton uusi järjestökoordinaattori Heta Hedman aloittaa 17.1.2022. Hän on työskennellyt aiemmin järjestökoordinaattorina Museoalan ammattiliitto MAL ry:ssä. 

Koulutus ja kehittäminen

Leena Tokila on palannut koulutus- ja kehittämisjohtajan tehtävään. Häntä viime syksyn ajan sijaistanut Pauliina Kinanen jatkaa koulutus- ja kehittämisasiantuntijana. 

Yhteinen perintö / Digimuseo

Kehittämisasiantuntija Janne Tielinen on palannut hoitovapaalta 1.1.2022 alkaen. Projektikoordinaattori Saara Oksanen aloittaa 10.1.2022 työn Digimuseon parissa 50 % työajalla ja jatkaa kokoaikaisena 1.5.2022 alkaen. Kehittämisasiantuntija Heikki Aittala ja projektikoordinaattori Jaakko Vintturi ovat lopettaneet työnsä Digimuseon parissa vuoden vaihteessa.

FMAC / Museokortti 

FMAC Oy:n toimitusjohtajana ja Museoliitto-konsernin liiketoimintajohtajana on aloittanut Tom Selänniemi. Hän on toiminut aiemmin Suomen luontokeskus Haltian toimitusjohtajana ja työskennellyt FMAC:n toimitusjohtajana osa-aikaisesti jo viime syksynä. Lisäksi Museokortin parissa on aloittanut syksyn aikana  asiakaspalvelutyöntekijät Noora Vuorelainen ja Otto Andelin.

Koko henkilökunnan yhteystiedot ovat osoitteessa: https://www.museoliitto.fi/henkilokunta

Lisätietoja 

Toimitusjohtaja Petra Havu 
Suomen museoliitto
puh. 044 430 0724 
petra.havu@museoliitto.fi 

Voisit olla myös kiinnostunut näistä