Skip to content

Museoliitto

11.7.2014

Syyskuun ICOM:n kansainvälisen näyttelyvaihtokomitean konferenssin puhujat julkaistu

ICEE – International Committee for Exhibition and Exchange / ICOM järjestää vuosittaisen konferenssinsa syyskuussa Suomessa. Ohjelmaa järjestetään Espoossa, Helsingissä, Tampereella ja Mäntässä.

ICOMin kansainvälisen näyttelyvaihtokomitean konferenssin vuoden 2014 puhujalista on nyt julkaistu osoitteessa http://icee.fi/programme/#speakers. Lisätietoja ohjelmasta löytyy myös täältä.

Konferenssin key note puhujaksi on lupautunut Firenzessä sijaitsevan Palazzo Strozzin visionäärinen johtaja, James Bradburne, joka tulee puhumaan aiheesta Hitting the nail on the head – are travelling exhibitions the right answer to the right question? Or how travelling exhibitions help the museum meet its future challenges. Kanadalais-brittiläisellä Bradburnella on vahva näkemys museoiden roolista ja vastuusta yhteiskunnassa, ja hän haastaa kuulijoita pohtimaan käsityksiä ja toimintatapoja museotyössä. Lisää Bradburnesta osoitteessa www.bradburne.org.
 
23.-27.9.2014 järjestettävään ICEEn konferenssiin voi rekisteröityä joko vain ensimmäiseksi päiväksi (Kansallismuseon osuus) tai koko konferenssin ajaksi. Rekisteröitymismaksu on regular -luokassa vielä heinäkuun ajan.
 
Lisätietoja:
http://icee.fi
Carina Jaatinen
ICOM/ICEE, puheenjohtaja
carina.jaatinen@nba.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä