Skip to content

Museoliitto

17.8.2021

Työpaikkailmoitus: Koulutus- ja kehittämisasiantuntija Suomen museoliittoon

Oletko kiinnostunut kehittämiseen liittyvistä tehtävistä museoalalla? Suomen museoliitossa on haettavana koulutus- ja kehittämisasiantuntijan sijaisuus ajalle 1.9.-31.12.2021.

Koulutus- ja kehittämisasiantuntija työskentelee kolmihenkisessä tiimissä, joka vastaa liiton valtakunnallisesta koulutustoiminnasta (täydennyskoulutuksesta ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavasta ammatillisesta tutkintokoulutuksesta), museoalan kehittämisestä erilaisissa hankkeissa sekä yhteistyöstä alan kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Työpäiväsi koostuvat koulutustapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta, meneillään olevien kansainvälisten hankkeiden toimintaan osallistumisesta ja niistä tiedottamisesta, vuoden 2022 koulutusohjelman ja valtakunnallisten museopäivien suunnittelusta sekä kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella esimerkiksi Museoliiton kestävän kehityksen työryhmätyöstä. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan museoalan toimintaan ja sen kehittämiseen sekä vahvasti uudistuvan valtakunnallisen järjestön toimintaan.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet: https://www.museoliitto.fi/tyopaikat.php?aid=15978&k=9633

Voisit olla myös kiinnostunut näistä