Skip to content

Museoliitto

15.3.2022

Varaa ilmoitustilaa kesän MUSEO-lehdestä!

Leikki ja luova toiminta ovat elämän suola. Seuraavassa MUSEO-lehdessä tutustumme museoihin, joissa saa heittäytyä ja kokea löytämisen riemua. Ilmoita kesän tapahtumista 20.5. ilmestyvässä MUSEO-lehdessä!

MUSEO-lehden 2/2022 teemana Leikki

Lehdessä selvitetään, miten tehdään museota leikistä ja miten leikkiä museoidaan. Museoammattilaisten lisäksi haastateltavana on leikkitutkimuksen asiantuntijoita.

Kesän numerossa jonkin aikaa tauolla ollut Lapsen kanssa museossa -palsta tekee paluun. Museoilmiössä puolestaan selvitetään, minkälaisia toiminnallisia palveluja museot tarjoavat aikuisille kävijöille.

Museo-lehti matkailee -palstalla tutustutaan lisäksi eri puolilla Suomea sijaitseviin museoihin, joissa on ajateltu erityisesti lapsivieraita. Mukana on monia hyödyllisiä ideoita kesäisten museoretkien varalle!

Ilmoita tapahtumista kesän näyttelyliitteessä 

Kesä on museoille tärkeä sesonki, ja koronan myötä kotimaan matkailu on kasvattanut suosiotaan. Varaa ilmoitustilaa museoalan ainoassa printtimediassa ja kerro mitä teidän museossanne tapahtuu tulevana kesänä! 

MUSEO-lehden näyttelyliite on toivottu tiedonlähde museoiden näyttelytarjonnasta. Palautteen mukaan museokävijät lukevat MUSEO-lehden näyttelyliitettä ja näyttelyistä halutaan tietää myös etukäteen. 

MUSEO-lehti ilmestyy myös digitaalisena julkaisuna Lehtiluukku-palvelussa, jonka kautta lehti on entistä helpommin saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. 

Varaa ilmoitus ja hyödynnä toistoalennukset

MUSEO 2/2022 ilmestyy 20.5. Ilmoitusten varaukset 14.4. mennessä.

Saat sitä suuremman alennuksen ilmoitushinnoista, mitä useammasta lehdestä varaat ilmoituksen. Voit valita sopivimman ilmoituskoon joka lehdestä. 

MUSEO-lehden näyttelyliitteen mediakortista löydät ilmoitusten koot ja hinnat. Varaa ilmoitustilaa MUSEO-lehden näyttelyliitteestä helposti sähköisesti. Ilmoitustilaa voi varata kerralla useammista lehden liitteistä, jolloin sinun ei tarvitse muistaa deadlineja. 

Vuoden 2022 muut numerot:

MUSEO 3 ilmestyy 16.9. teemalla VALOKUVA (ilmoitusvaraukset 18.8. mennessä)
MUSEO 4 ilmestyy 2.12. teemalla IDENTITEETTI (ilmoitusvaraukset 27.10. mennessä)

Lisätietoja:

Järjestökoordinaattori Heta Hedman
heta.hedman@museoliitto.fi
puh. 0444300703

Voisit olla myös kiinnostunut näistä