Skip to content

Museoliitto

27.3.2014

Veikkauksen edunvälittäjät: Hyviä päätöksiä kehysriihessä

Veikkauksen edunvälittäjäverkoston puheenjohtaja Olli Joensuu kiittää hallitusta veikkausvoittovaroja koskevista viisaista kehysriihipäätöksistä. ’Veronkorotukset eivät onneksi kohdistuneet arpajaisveroon. Valtion kassaan menee jo tällä hetkellä liian suuri määrä Veikkauksen tuotosta arpajaisveron muodossa. Suomalainen rahapelimalli on juuri sen vuoksi kansalaisten kannattama ja laajasti hyväksymä, että pelieurot kulkeutuvat edunvälittäjien kautta hyviin kohteisiin.’

Olli Joensuu ja koko liikuntaa, tiedettä, taidetta ja nuorisotyötä edustava edunvälittäjäverkosto iloitsevat Olympiastadionin perusparannushankkeen rahoituspäätöksestä. ’Upeaa, että elvytyspaketin myötä löytyi ratkaisu, jolla Stadion voidaan uudistaa moderniksi liikunnan, urheilun ja kulttuurin suurtapahtuma-areenaksi ilman, että Veikkauksen jakamattomien voittovarojen rahasto tyhjennetään kokonaan. Kiitos kaikille asiaan vaikuttaneille. Päätös on merkittävä, historiaa kunnioittava ja tulevaisuuteen katsova’, Joensuu toteaa.

 
Lisätietoja: Verkoston puheenjohtaja Olli Joensuu, Allianssi ry:n pääsihteeri, puh 045 1392350, olli.joensuu(a)alli.fi

Veikkauksen edunvälittäjät (aiemmin Veikkauksen edunsaajat) on suomalaisista kulttuuri- ja tiedejärjestöistä muodostuva rekisteröimätön yhdistys, joka pyrkii vaikuttamaan suomalaisen rahapelien yksinoikeusjärjestelmän säilyttämisen ja sen mahdollistaman kulttuurirahoituksen puolesta. Verkostoon kuuluvat Finland Festivals ry, Suomen Akatemia, Suomen Elokuvasäätiö, Suomen museoliitto ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen Teatterit ry, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio VALO ry, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, Suomen Kansallisooppera.
 

Voisit olla myös kiinnostunut näistä