Skip to content

Museoliitto

7.10.2014

Aika päivittää Museoliiton Näyttelykalenteri!

Suomen museoliitto ylläpitää Näyttelykalenteria jäsenmuseoidensa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri. Vuosittain kalenterista löytyy satoja näyttelyitä. Näyttelykalenterin perusteella kootaan myös Museo-lehdessä julkaistavat näyttelytiedot.

Museo-lehden numeron 4/2014 yhteydessä ilmestyy Museoiden talvinäyttelyt -ilmoitusliite. Lehti ilmestyy 21.11.2014. Talvinäyttelyt ilmoitusliitteen kalenteriin kootaan Näyttelykalenterin tietojen perusteella. Siksi toivomme museoiden päivittävän Näyttelykalenteriin joulukuussa 2014 sekä tammi-maaliskuussa 2015 avautuvien vaihtuvien näyttelyiden tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 3.11.2014.

Vaikka koko vuoden yksityiskohtainen näyttelyohjelma ei olisikaan vielä varmistunut, kannattaa alustavatkin tiedot syöttää kalenteriin. Tietoja voi tarkentaa, lisätä ja päivittää näyttelykalenterin verkkoversioon läpi vuoden. Samalla kannattaa tarkastaa ja päivittää kaikki museon tiedot aukioloajoista lippujen hintoihin.
Suosittelemme lämpimästi myös kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen. Muistathan myös Näyttelykalenterin englanninkielisen version!
Näyttelykalenteri ja Museohaku ovat Museoliiton verkkosivujen suosituimmat osiot. Museoliiton kokoamaa aineistoa museoista ja niiden järjestämistä tapahtumista jaetaan myös ulkopuolisille tahoille.
Näyttely- ja tapahtumatietojen päivitystyökalu löytyy osoitteesta www.museot.fi/nayttelykalenteri/login
Näyttelykalenteri on Suomen museoliiton jäsenpalvelu ja avoin kaikille jäsenmuseoille.
Näyttelykalenteriin liittyviin kysymyksiin vastaa projektikoordinaattori Elina Björkqvist,
p. 0444 300 707, elina.bjorkqvist(a)museoliitto.fi. Häneltä voi kysyä tarvittaessa myös unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä