Skip to content

Museoliitto

4.10.2016

Aika päivittää Museoliiton Näyttelykalenteri!

Suomen museoliitto ylläpitää Näyttelykalenteria jäsenmuseoidensa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri. Nyt on aika päivittää näyttelytietoja talvikauden osalta.

Museo-lehden numeron 4/2016 yhteydessä ilmestyy Museoiden talvinäyttelyt -ilmoitusliite. Talvinäyttelyt ilmoitusliitteen kalenteriin kootaan Näyttelykalenterin tietojen perusteella. Siksi toivomme museoiden päivittävän Näyttelykalenteriin joulukuussa 2016 sekä tammi-maaliskuussa 2017 avautuvien vaihtuvien näyttelyiden tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 4.11.2016.

Vaikka koko vuoden yksityiskohtainen näyttelyohjelma ei olisikaan vielä varmistunut, kannattaa alustavatkin tiedot syöttää kalenteriin. Tietoja voi tarkentaa, lisätä ja päivittää näyttelykalenterin verkkoversioon läpi vuoden. Samalla kannattaa tarkastaa ja päivittää kaikki museon tiedot aukioloajoista lippujen hintoihin.

Suosittelemme lämpimästi myös kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen. Muistathan myös Näyttelykalenterin englanninkielisen version.

Näyttely- ja tapahtumatietojen päivitystyökalu löytyy osoitteesta www.museot.fi/nayttelykalenteri/login

Näyttelykalenteri on Suomen museoliiton jäsenpalvelu ja avoin kaikille jäsenmuseoille.


Näyttelykalenteriin liittyviin kysymyksiin
vastaa tiedottaja Tanja Salonen, p. 0444 300 710, tanja.salonen(a)museoliitto.fi. Häneltä voi kysyä tarvittaessa myös unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä