Skip to content

Museoliitto

25.3.2011

Englanninkielinen näyttelykalenteri avautunut

Suomen museoliiton ylläpitämä näyttelykalenteri palvelee nyt myös englanniksi. Näyttelykalenterista löytyvät Suomen museoliiton jäsenmuseoiden ajankohtaiset näyttelyt ja tapahtumat teeman, ajankohdan ja alueen mukaan.

Englanninkieliseen näyttelykalenteriin voi tutustua osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri/en.php Toivomme mahdollisimman monien museoiden päivittävän näyttelytietonsa vastaisuudessa myös englanniksi. Päivitystyökalusta löytyvät kentät englanninkielisille otsikoille, ingresseille, näyttelykuvauksille ja kuvateksteille.

Näyttelytietojen päivityksen yhteydessä on aika ajoin hyvä tarkistaa myös museoiden perustietojen ajankohtaisuus. Näyttelykalenterin kieliversion myötä myös kiinnostus museohakupalvelua kohtaan kasvaa.

Suosittelemme lämpimästi kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen.

Päivityssivustolle pääset kirjautumaan osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri/login Sivustolta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet sekä näyttelytietojen syöttämiseksi että museon perustietojen korjaamiseksi. Uuden käyttäjätunnuksen tai unohtuneen salasanan voi tilata Museoliiton tiedottajalta.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä