Skip to content

Museoliitto

12.8.2020

Syyskauden Museo-lehdet tunteita tulvillaan – varaa ilmoitustilaa tulevista numeroista

Museo-lehti ilmestyy syyskaudella kaksi kertaa, syyskuussa ja joulukuussa. Erikoisteemoina lehdissä ovat kauhu ja intohimo. Varaa nyt ilmoitustilaa syyskuussa ja joulukuussa ilmestyvistä lehdistä.

Annamme nyt ilmoitushinnoista 15 % alennuksen, kun ilmoitustilaa varataan yhdestä lehdestä ja 20 % alennuksen, kun ilmoitustilaa varataan molemmista syksyn lehdistä (Museo 3/2020 ja Museo 4/2020).

Museo-lehti 3/2020 ilmestyy 18.9. ja sen teemana on kauhu. Kauhu-teemanumero kertoo pelottavasta, mutta yleisöä kiehtovasta kulttuuriperinnöstä. Teemaa käsitellään muun muassa dark history -tutkimuksen kautta. 

Vuoden viimeinen numero ilmestyy 4.12. Lehden teemana on intohimo. Museotoiminta vaatii tietynlaista ”rakkautta lajiin”, eivätkä museot yleensä jätä ketään kylmäksi. Talvinumerossa tutustutaan myös intohimoisiin keräilijöihin, sillä monet museot ovat saaneet alkunsa heidän kokoelmistaan.

Tarkemmat tiedot ilmoituksista ja niiden koosta löydät Museo-lehden näyttelyliitteen mediakortista.

Muistathan, että voit varata myös edullisen teksti-ilmoituksen näyttelyliitteestä, johon sinun tarvitsee lähettää ainoastaan teksti, jonka pituus voi olla 230 merkkiä välilyönteineen. Tekstissä kerrotaan aukioloajat, pääsymaksut, käyntiosoite, puhelinnumero ja lyhyt Internet-osoite. Museon nimi ei kuulu tekstiin vaan toimii ilmoituksen otsikkona. Koska tila on rajallinen, tekstiä voidaan joutua toimittamaan.

Varaa ilmoitustilaa kätevästi nettivarauslomakkeen kautta tästä. Museo-lehdetä 3/2020 18.8. mennessä ja Museo-lehdestä 4/2020 29.10. mennessä.

Kysy lisää Museo-lehden ilmoitusmyynnistä puh. 044 4300 701, helena.piipponen@museoliitto.fi.

Miksi ilmoitus Museo-lehden Näyttelyliitteeseen?

Asiakkaanne ja erityisesti Museokortin suurkuluttajat on hyvät pitää tietoisina siitä, mitä olette varanneet heitä varten syksyyn ja talveen. 

Ilmoituksissa kannattaa kertoa myös kakista museonne digitaalisista aineistoista, jotka ovat kaikkien saavutettavissa. Ilmoituksissa voi mainostaa esimerkiksi verkkonäyttelyitä. 

Museo-lehden jakelu

UUTTA! Museo-lehti on ollut tilattavissa digitaalisena julkaisuna Lehtiluukku-palvelusta osoitteesta www.lehtiluukku.fi/lehdet/museo/ numerosta 1/2020 alkaen. Museo-lehti on entistä helpommin luettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalisena ilmestyvän Museo-lehden numerot ovat tilaajien luettavissa myös digiarkistossa Museo-lehdestä 2/2017 lähtien.

Kesäkuusta 2019 alkaen Museo-lehti on ollut Lehtipisteen ketjumyynnissä valikoidusti muun muassa R-kioskeissa, Prismoissa, Sokoksissa, Akateemisissa kirjakaupoissa ja Suomalaisissa kirjakaupoissa.

Museo-lehden tilaajina ja lukijoita ovat museoiden asiakkaat, joille lehteä markkinoidaan aktiivisesti. Muita tilaajia ovat kirjastot, oppilaitokset ja muut yhteisöt. Suomen museoliiton jäsenmuseoiden työntekijöillä on Museo-lehden ilmainen lukuoikeus Lehtiluukku-palvelussa.

Lisätietoja
Yhteistyökoordinaattori Helena Piipponen
helena.piipponen@museoliitto.fi
puh. 044 4300 701

Voisit olla myös kiinnostunut näistä