Skip to content

Museoliitto

31.3.2016

Aika päivittää Museoliiton Näyttelykalenteri Museo-lehteä varten!

Suomen museoliitto ylläpitää Näyttelykalenteria jäsenmuseoidensa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista osoitteessa www.museot.fi/nayttelykalenteri. Vuosittain kalenterista löytyy satoja näyttelyitä. Näyttelykalenterin perusteella kootaan myös Museo-lehdessä julkaistavat näyttely- ja tapahtumatiedot.

Museo-lehden numeron 2/2016 yhteydessä ilmestyy Museoiden kesänäyttelyt -ilmoitusliite. Lehti ilmestyy 20.5.2016. Kesänäyttelyt-ilmoitusliitteen kalenteri kootaan Näyttelykalenterin tietojen perusteella. Siksi toivomme museoiden päivittävän Näyttelykalenteriin touko-syyskuussa 2016 avautuvien vaihtuvien näyttelyiden sekä kesätapahtumien tiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 29.4.2016.  

Vaikka koko kesän yksityiskohtainen näyttely- ja tapahtumaohjelma ei olisikaan vielä varmistunut, kannattaa alustavatkin tiedot syöttää kalenteriin. Tietoja voi tarkentaa, lisätä ja päivittää Näyttelykalenterin verkkoversioon myöhemmin. Samalla kannattaa tarkastaa ja päivittää kaikki museon tiedot aukioloajoista lippujen hintoihin.

Suosittelemme lämpimästi myös kuvien lisäämistä näyttelytietojen yhteyteen. Muistathan myös Näyttelykalenterin englanninkielisen version!

Näyttely- ja tapahtumatietojen päivitystyökalu löytyy osoitteesta www.museot.fi/nayttelykalenteri/login

Näyttelykalenteri on Suomen museoliiton jäsenpalvelu ja avoin kaikille jäsenmuseoille.

Näyttelykalenteriin liittyviin kysymyksiin vastaa tiedottaja Tanja Salonen, p. 0444 300 710, tanja.salonen(a)museoliitto.fi.
Häneltä voi kysyä tarvittaessa myös unohtuneen käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä