Skip to content

Museoliitto

24.4.2012

Ilmoita museosi Mennään museoon! -teemaviikolle

Museoliitto järjestää koululaisille ja opiskelijoille tarkoitetun Mennään museoon -teemaviikon syksyllä. Ajankohta on edellisistä vuosista poiketen lokakuun toinen viikko 9.-12.10.2012.

Museoliitto toivoo mahdollisimman monen museon huomioivan teemaviikon syksyn ohjelmassaan. Viikon ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi koululaisten ja opiskelijoiden ilmainen sisäänpääsy sekä erityisesti heille suunnattua ohjelmaa.

Aiempina vuosina museoissa on muun muassa tutustuttu suomalaisten lasten ja koululaisten historiaan teemaopastuksilla, osallistuttu entisajan oppitunneille ja dokumentoitu koululaisten arkea. Museoviikon teemana on tänä vuonna Uutta-Nytt!, mikä antaa mahdollisuuden esitellä ja kehitellä jotain uutta.

Koululaisten ja opiskelijoiden oma museoviikko tiivistää museoiden ja koulujen yhteistyötä ja tuo esiin museoita oppimisympäristönä. Lisäksi viikon aikana tehostetaan tiedotusta museoiden tarjoamista erityisesti kouluille ja oppilaitokselle suunnatuista palveluista keväisen luokkaretkikauden ulkopuolella.

Ilmoita museosi ohjelma osoitteessa:
http://www.webropolsurveys.com/S/1EA9C4553210C82F.par

Lisätietoja: projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassalo
puh. 0444 300 703
eeva-liisa.taivassalo(a)museoliitto.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä