Skip to content

Museoliitto

3.3.2015

Ilmoittautuminen vuoden 2015 Micheletti-palkintoseremoniaan ja konferenssiin avoinna

Luigi Micheletti perusti säätiönsä ja EMAn (European Museum Academy) tuomarit kokoontuvat joka vuosi päättämään palkinnon saajasta Italian Bresciassa, jossa järjestetään ensimmäistä kertaa myös vuoden 2015 Micheletti-palkintoseremonia. Samalla juhlitaan 20-vuotista palkintoa.

Vuoden 2015 Micheletti -palkinnon saaja julkistetaan Brescian kaupungissa 7.-9.5.2015 järjestettävässä konferenssissa. Konferessin teemana on ’Creative museums for smart citizens’.
The Luigi Micheletti -palkinto on suunnattu modernin ajan historiaa, tekniikkaa, teollisuutta tai sosiaalista kulttuuriperintöä tallentavalle museolle tai tiedekeskukselle. Vuosittaista palkintoa ovat voineet hakea sekä äskettäin avatut että jo pidempään toimineet museot, joissa aihepiiriä esitellään innovatiivisellä ja luovalla tavalla. Palkinto on jaettu vuodesta 1996 alkaen.
Voittaja julkistetaan European Museum Academyn vuosikokouksessa. Palkintoseremonian lisäksi päivien aikana useita työpajoja ja luentoja jne.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.europeanmuseumacademy.eu
Tietoa kansainvälisistä museopalkinnoista on kerätty Museoliiton verkkosivuille: http://museoliitto.fi/kansainvaliset_museopalkinnot

Voisit olla myös kiinnostunut näistä