Skip to content

Museoliitto

3.2.2015

Museoliitossa uusi työntekijä

Museoliitto sai uuden työntekijän helmikuun alussa, kun Salla Hänninen aloitti Museokortin ja Yhteinen perintö -hankkeen tuottajana.

Museokortin osalta Salla toimii museoiden ja Museokortti-järjestelmän välisenä yhteyshenkilönä. Kevään aikana hän muun muassa järjestää Museokortin myyntiin ja markkinointiin liittyvää koulutuskiertuetta, valmistelee Museokortin markkinointimateriaaleja ja tiedottaa Museokortista erityisesti järjestelmässä mukana oleville museoille.

Kevät käynnistyy reippaasti, sillä Museokortit tulevat myyntiin huhtikuussa ja ovat valmiina käyttöön toukokuun alusta alkaen. ’Museokortti on minulle toki tuttu jo viime vuodelta, mutta nyt saan laittaa kädet saveen kunnolla. On jännittävää olla luomassa jotain uutta, josta on iloa monille’, Salla kertoo.

Yhteinen perintö -hanke on puolestaan museoalan yhteinen avaus Suomen 100-vuotisjuhlaan. Hankkeen tuottaja koordinoi museoiden yhteistyötä itsenäisyyden juhlavuoteen liittyen.

Salla on työskennellyt Museoliitossa viime vuonna Museot kulttuurimatkailun kärkeen-hankkeessa. Lisäksi hänellä on monipuolinen työkokemus taiteen ja kulttuurin tuottamisen tehtävistä. Koulutukseltaan Salla on kulttuurituottaja (AMK). Lisäksi hän opiskelee kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen maisteriohjelmassa Turun yliopistossa.

Yhteystiedot:
Tuottaja Salla Hänninen, salla.hanninen(a)museoliitto.fi, puh. 0444 300 706

Voisit olla myös kiinnostunut näistä