Skip to content

Museoliitto

23.3.2015

Valtakunnalliset museopäivät ja Suomen museoliiton 92. vuosikokous 18.-20.5.2015

Vuoden 2015 museopäiville kokoonnutaan Lappeenrantaan, joka on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella noin 200 km etäisyydellä sekä Helsingistä että Pietarista.

Museopävien yhteydessä järjestetään Suomen museoliiton 92. vuosikokous 19.5.2015 klo 14 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Vuosikokouskutsu on lähetetty Suomen museoliiton virallisille jäsenille 19.3.2015.
Päivien teema on museoiden kansainvälistyminen, jota lähestytään monesta näkökulmasta. Yhteisten puheenvuorojen lisäksi kansainvälistymisklinikat auttavat käytännön pulmissa tai vaikka rahoitusvaihtoehtojen löytämisessä. Vuoden 2015 museopalkinnot jaetaan museopalkintogaalassa Linnoituksen Kehruuhuoneella. Museopäivät järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan museoiden ja Lappeenrannan kaupungin kanssa.
Tämän vuoden museopäiville on lisätty erilaisia mahdollisuuksia osallistumiseen. Se näkyy hinnoittelussa. Perinteisen kahden päivän hinta on pidetty viime vuoden tasolla (265 €). Uutena vaihoehtona on osallistuminen toiseen päivään ja museopalkintogaalaan hintaan 200 €. Tämän lisäksi uutuutena on vaihtoehto, jossa tarjotaan katsaus museoalan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen sekä museopalkintogaala. Tämän kokonaisuuden hinta on 75 € ja se on tarkoitettu myös museoiden ystäville, entisille työntekijöille ja muille museoiden vaikutuspiirissä oleville.
Ilmoittaudu nyt museoalan vuosittaiseen huipputapahtumaan!
Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

Voisit olla myös kiinnostunut näistä